STEAKHOUSE PIZZARIA GEUZENVELD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 83 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzaria Geuzenveld. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2024 om 19:42 Jammer van de slappe pizza's, nog wel warm bij aankomst maar teveel tomatensaus en alle toppings vielen eraf. Wel een super lieve bezorger!
14 apr 2024 om 2:23 Ik heb meer dan drie uur geleden eten besteld bij dit restaurant en heb nog steeds niets ontvangen. Het restaurant is nu gesloten en er wordt niet opgenomen. Erg teleurgesteld 30 euro betaald daar zit je dan zonder eten..
12 apr 2024 om 22:01 Jammer genoeg langer dan ander half uur moeten wachten, verkeerde pizza gekregen rest van het eten was vers en lekker wel jammer van de verkeerde pizza en lange wachttijd..
12 apr 2024 om 21:02 Altijd lekker ..top
1 apr 2024 om 22:18 Heel lekker ik ga hier vaker mijn pizza's bestellen
23 mrt 2024 om 3:33 Goed beIg a drerrie
7 mrt 2024 om 1:52 Top niks te klagen
5 mrt 2024 om 22:02 Ik heb zeer genoten van mijn heerlijke burger spicy chicken het is zeker een aanrader. Ik ga hier zeker vaker bestellen, mijn bestelling was er binnen 20 minuutjes!
5 mrt 2024 om 21:42 Weer heerlijk genoten van de warme pizza zoals altijd. Zeker een aanrader. Beste steakhouse in amsterdam!
2 mrt 2024 om 2:26 Pizza Topper!!!!
1 mrt 2024 om 22:04 Topper
29 feb 2024 om 20:31 Bestelling duurde helaas 90 minuten en kwam ook koud aan